Praktik hos Kon-Tiki Thailand – Tiden går fort när man har roligt

Praktik i Thailand hos Kon-Tiki dykning och snorklingVisste du att du kan göra din praktik hos oss här på Kon-Tiki i Krabi? Det visste inte jag för fem år sedan, för hade jag vetat det så hade jag inte spenderat mina praktikveckor med att plocka disk på Princess bageri i min hemstad. Jag hade åkt till Thailand för att lära mig allt om dykning, snorkling och turism.

Daniel är en av dem som valde att göra sin praktik hos oss och han har nu varit en del av vårt team här på Kon-Tiki i snart en månad. Det är tråkigt att vi snart ska behöva ta farväl av vår omtyckta praktikant. I snart 8 veckor har Daniel hjälpt oss med allt från att organisera i butiken, hjälpa till med kunderna till att agera assisterande snorkelguide ute på havet. Och det är precis så det är att praktisera här, du kommer inte alltid veta vad du kommer få göra morgonen därpå. Och det är bland annat det som kommer få dina veckor att kännas som dagar.

Kon-Tiki välkomnar eldsjälar som inte har någonting emot att spendera sin praktik i ett land med en medeltemperatur på 30 grader tillsammans med andra människor som också brinner för vad de gör. Men låt inte destinationen lura dig, det är inte semester utan dagarna kommer vara fulla av diverse olika uppgifter och utmaningar. Men visst skadar det inte att göra sin praktik i ett av Thailands mest berömda semesterparadis?

Någon stannar två veckor, en annan stannar över en månad. Det är något som vi kommer överens om med din skola. Tack vare varierande arbetsuppgifter och mycket nya lärdomar får vi tillsammans tiden att gå väldigt snabbt, samtidigt som vi har väldigt roligt.

Nu har du chansen. Jag rekommenderar dig att ta den, jag önskar att jag hade gjort det.

Se här när Malene blir intervjuad av praktikant från Tingvalla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s